Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren

De internationale scheepvaart is een internationale lucht express bedrijven meestal omgaan met tijdig binnen 1 week na levering. Alle bestellingen worden de aankoopwaarde van de verzekerde, en kan worden gevolgd op de website.

Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS, voornamelijk in de retail sector, en voor de groothandel, gelieve ons te contacteren, klik dan op onze online comment! Dat is waarom je hier kunt genieten van gratis verzending en korting retail outlets. Bespaar meer geld genieten nu echte gloednieuwe kwaliteit.

Wij zijn een professionele online dealer en EMS express samenwerking voor het transport en de levering op lange termijn rechtstreeks naar uw huis. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten zo spoedig mogelijk naar behagen.

Na het plaatsen van een bestelling, controleer dan uw e-mail hier om orderbevestiging, kunt u ook online te krijgen via onze website door te klikken Om Tracking "Het volgen van uw bestelling!

Retourbeleid

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Hier worden alle bestelde goederen zijn nauw woord hier "wat je ziet op onze website is wat je krijgt binnen zeven dagen." Voordat ontspannen uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact opnemen met de terugkeer verzendkosten voor het versturen van onze punt terug. Commentaar nu! Alle items teruggestuurd naar ons moet in zijn oorspronkelijke staat, dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags. Alle koopwaar hier besteld is het pakket dat u kiest. We zijn toegewijd aan het project rechts. Om op de juiste manier, het recht op een terugbetaling als het item wordt teruggebracht: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Bedek de verzendkosten om terug te keren of te ruilen de goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, kunnen wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

Alle geretourneerde goederen dienen om het verzendadres te worden verzonden, sturen wij u een e-mail, u krijgt onze Feedback hier!

uitwisseling

We zullen de volgorde van de oorspronkelijke levering binnen 30 dagen vanaf de datum van de uitwisseling van andere maat of kleur te accepteren. Neem dan contact met ons op met uw ordernummer en onze teamleden zal u helpen.

Commentaar nu! Als u wilt wisselen goederen in verschillende stijlen, dan moet u uw punt terugbetaling * terugkeren (als ingetrokken), en een nieuwe stijl voor uw favoriete volgorde.

Moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moet in zijn oorspronkelijke staat, dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags. Versleten of vuile items zullen binnenkort terug te keren naar de pi ù.

We hebben geen uitwisseling vracht te betalen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en verzendkosten, de scheepvaart zo snel mogelijk uitwisselingsprogramma zijn. Wij raden u aan het item sturen naar onze eigen bescherming, wanneer u aan tracking en verzekering toe te voegen, kunnen wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd.

Notice

Annulering van bestellingen moet worden vereist "voordat de bestelling is verzonden. Leads alle bestellingen dit proces zo snel mogelijk, binnen zes tot acht uur na de bestelling, dus we zijn niet altijd in staat om te worden geannuleerd nadat de bestelling is geplaatst. Ik hoop dat u op deze het belangrijkste punt om te begrijpen. Aanvraag annuleren "na de bestelling is verzonden, zullen in overeenstemming met het terugkeerbeleid worden verwerkt.